MIRNA LOKACIJA V BLIŽINI NARAVE

Na prijetni lokaciji v Dravljah z dobro povezavo do središča Ljubljane in AC ringa ter hkrati toliko na obrobju, da ste obdani z zelenimi površinami, se nahaja urejeno naselje večstanovanjskih vil Pod smrekami. Moderni objekti v bližini šole, vrtca, Koseškega bajerja in Mosteca nudijo veliko zasebnosti, omogočajo vrhunsko udobje in visoko kakovost bivanja.

UREJENA SOSESKA IN AMBIENTALNA SKLADNOST

Urejena okolica z vrtom temelji na ambientalni skladnosti ter se lepo sklada z okolico in tvori očem prijetno in funkcionalno dovršeno celoto.

Okolica je zasnovana tako, da lahko ponudi največ in je razumljena kot podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa so tudi skupne površine obdane z zelenjem in na zahodnem delu z zaščitenim parkom smrek.

Del zemljišča predstavljajo lastniški atriji pritličnih stanovanj, prav tako so lepo urejene tudi zelene in deloma tlakovane skupne površine urejene soseske.

BLIŽINA INFRASTRUKTURE

Vile so v bližini vse potrebne infrastrukture in avtocestnega obroča, hkrati pa bivanje nudi veliko miru in intime zaradi smiselno postavljenih tlorisov, kvalitetne gradnje in vrhunskih materialov. Lokacija je primerna za vse generacije, v veliki meri pa bo zaradi bližine šole, vrtca in dobrih prometnih povezav prepričala mlade družine.

Velika prednost lokacije je tudi bližina trgovin, lekarne, pošte, Koseške tržnice ter športnega in fitnes centra.

Visok nivo bivanja v soseski se lepo nadgrajuje s prijetno okolico in vso potrebno infrastrukturo urejenega urbanega predmestja.

UREJENE POTI DO ZELENIH POVRŠIN

Izjemna prednost lokacije so resnično lepe možnosti za rekreacijo in sprehode v neposredni bližini.

Lokacija nudi prijetno pot s kolesom ali peš do urejenih zelenih površin v smeri Podutika in Polhograjskih dolomitov. Rekreacijo in športne aktivnosti nudi bližnja trim steza v Mostecu. Prav tako boste oddih lahko našli na urejenem nabrežju Koseškega bajerja.