Project name:

STANOVANJE A – pritličje – stanovanje št. 1

Project description:

Na odlični lokaciji v Dravljah se nahajajo štiri nove stanovanjske vile, ki nudijo kvalitetno zgrajena in moderno zasnovana stanovanja. Stanovanja se ponašajo z vrhunskimi materiali, natančno izvedbo, funkcionalnimi tlorisi in so lepo umeščena v naravno okolje.

Lokacija je prijetna, v bližini se nahaja Koseški bajer, Polhograjski dolomiti, Pot ob žici ter veliko gozdnatih površin. Strogi center mesta je od sodobnih vil oddaljen manj kot 7 kilometrov. V okolici je tudi vsa potrebna infrastruktura.

Zunanjost objektov je sodobna, minimalistična s prostornimi terasami, ložami in atriji.

3,5-sobno stanovanje se nahaja v pritličju, nudi odlično razporeditev, prijetno teraso in velik atrij, ki ima priklop za vodo in elektriko. Zajema kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kabinet, spalnico, otroško sobo in kopalnico. Dnevni prostor bo vsekakor kraj, kjer boste zaradi prostornosti in izhoda na atrij najraje preživljali prosti čas z družino in prijatelji. Stanovanje nudi možnost povečanja spalnice z umikom otroške sobe in umikom kabineta s tem se poveča dnevno bivalni prostor.

Arhitekti so pri oblikovanju sodobnega dnevno bivalnega dela ter kuhinje upoštevali koncept prostornosti.
Stanovanje nudi svežino in domačnost na odprtem in prijetno razgibanem tlorisu. Zasnova stanovanja bo spodbudila vašo domišljijo na vsakem koraku.

V sodobni vili se nahajata dve stanovanji – v pritličju 3,5-sobno stanovanje in v 1. nadstropju 4-sobni dupleks.

Stanovanje št. 1 ima tri variante tlorisov: 3,5-sobno, B-varianto, v kateri so tri spalnice in C-varianto, v kateri je stanovanje prilagojeno invalidom (širši prehodi, ena spalnica, prilagojena kopalnica).
Stanovanje ima dve parkirni mesti v podzemni garaži in shrambo v kleti.


Lega: 3,5-sobno pritlično stanovanje z atrijem
Kvadratura stanovanja: 74,00 m2
Neto stanovanjska površina: 63,50 m2
Terasa: 7,10 m2
Shramba: 3,40 m2
Atrij: 81,90 m2
Cena (vključuje 2 parkirni mesti v garaži in DDV): 256.030,71 EUR


Tloris:
tloris_stanovanje_1AP_verzija_A
tloris_stanovanje_1AP_verzija_B
tloris_stanovanje_1AP_verzija_C