Project name:

STANOVANJE D – mansarda – stanovanje št. 11

Project description:

Na odlični lokaciji v Dravljah se nahajajo štiri nove stanovanjske vile, ki nudijo kvalitetno zgrajena in moderno zasnovana stanovanja. Stanovanja se ponašajo z vrhunskimi materiali, natančno izvedbo, funkcionalnimi tlorisi in so lepo umeščena v naravno okolje.

Lokacija je prijetna, v bližini se nahaja Koseški bajer, Polhograjski dolomiti, Pot ob žici ter veliko gozdnatih površin. Strogi center mesta je od sodobnih vil oddaljen manj kot 7 kilometrov. V okolici je tudi vsa potrebna infrastruktura. Zunanjost objektov je sodobna, minimalistična s prostornimi terasami, ložami in atriji.

Stanovanje nudi svežino in domačnost na odprtem in prijetno razgibanem tlorisu. Zasnova stanovanja bo spodbudila vašo domišljijo na vsakem koraku.

5-sobno stanovanje se nahaja v mansardi, nudi odlično razporeditev in prijetno delno pokrito ložo. Zajema dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, spalnico z garderobo, dve otroški sobi, shrambo, kopalnico ter dnevno toaleto. Dnevni prostor bo vsekakor kraj, kjer boste zaradi prostornosti in izhoda na ložo najraje preživljali prosti čas z družino in prijatelji. Stanovanje nudi možnost povečanja dnevno bivalnega dela z umikom dodatne sobe.

Arhitekti so pri oblikovanju sodobnega dnevno-bivalnega dela ter kuhinje upoštevali koncept prostornosti.
V sodobni vili se nahajajo tri stanovanja. V pritličju 4-sobno stanovanje, v 1. nadstropju 5-sobno stanovanje ter v mansardi 5-sobno stanovanje.
Stanovanje št. 11 ima tri variante tlorisov, pri B-varianti se lahko stopnišče pred dvigalom zapre z vrati in pri C-varianti se lahko dnevno bivalni prostor poveča namesto dodatne sobe in ima stanovanje tri spalnice.

Stanovanje bo nudilo dinamično in sodobno bivanje, ki bo udobno in luksuzno.
V objektu je brezšumno hidravlično dvigalo, ki pelje iz kleti do stanovanja in ga s čipom lahko uporablja le lastnik te enote.


Lega: 5-sobno stanovanje z ložo
Kvadratura: 128,20 m2
Neto stanovanjska površina: 106,90 m2
Odprta loža: 11,80 m2
Shramba: 5,00 m2
Cena (vključuje 2 parkirni mesti v garaži in DDV): 449.000 EUR


Tlorisi:
tloris_stanovanje_11DM_verzija_A
tloris_stanovanje_11DM_verzija_B
tloris_stanovanje_11DM_verzija_C